Maatiaisamaryllis

torstai 21. maaliskuuta 2013

Pitsiliina

Yksi virkkaamani pieni pöytäliina,lankana kotiväki lanka.Minulle on kertynyt näitä liinoja,enkä juurikaan pidä niitä pöydällä.Tarvis keksiä joku juttu,mutta mikä.Mallikin saattaa olla kauneimmat käsityölehdestä.Ideoita otetaan kiitollisuudella vastaan,mitä näistä tehdä.

Kaunista torstaita kaikille.

5 kommenttia:

 1. Kaunis liina, siitä tulisi myös ihana liimaseoksella kovetettu kulho:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis liina! :-)
  Mun suosikki-kahvilassani on ommeltu pitsiliinoja ikkunaverhojen reunaan. Kankaan reuna on leikattu myötäillen liinan pyöreää muotoa. Verhosta tulee ihanan eläväinen. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ideoista,tuo verhoidea siitä hyvä siihen saisi monta pöytäliinaa menemään.Kulhojuttu voisin ajatella näin ennen pääsiäistä.

  VastaaPoista
 4. Ihana, mä olen nyt juuri hurahtanu pitsiliinojen tekoon...liinoilla voi tuunata vaikka sisustustyynyjä tulee tosi hienoja, tai jos on isompi liina niin tehdä vaikka laukun sisälle vuori. Mitähän vielä...tai vaikka tehdä saippuapusseja ja sujauttaa saippua sisälle ei liu´u pitkin kylppärin lattiaa ja kaunista katseltavaakin. Tuoksupussi, ja ja ja ootas kun keskin lisääkin =)

  VastaaPoista
 5. Olen jossakin ulkolaisessa blogissa nähnyt kovitettuja isoja lampunvarjostimia pitsiliinoista. Olen itsekin niitä tehnyt, isoa ilmapalloa muottina käyttäen.
  Rauhallista Pääsiäisen aikaa

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista,ne ilahduttavat mieltäni.